Groepenkasten

Werkwijze 

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het complete AC traject van zonnestroominstallaties. Het plaatsen van groepenkasten functioneert volgens de Solar Electric werkwijze overzichtelijk, betrouwbaar en ongecompliceerd. Onze werkwijze is oplossingsgericht en afgestemd op het vereenvoudigen van uw processen. U geeft eenvoudig de opdracht aan ons door via ons portaal, en u heeft direct inzicht in de planning. Vervolgens voeren wij de werkzaamheden conform NEN 1010 uit op het geplande moment. 

Plaatsen groepenkasten

Wij plaatsen ieder merk groepenkast. Gaat het om budget groepenkasten, dan werken wij met ons huismerk. Het complete proces verloopt professioneel en volgens wens van de klant. Het plaatsen van groepenkasten betrouwbaar  uitbesteden? Wij plaatsen altijd conform de NEN 1010. Maak voor het efficiënt plaatsen van een groepenkast een afspraak via ons portaal. 

Aanpassingen aan groepenkasten

Kleine aanpassingen aan de groepenkast, zoals een losse groep bijplaatsen t.b.v. het kabeltracé doen wij uiteraard ook. Geef de werkzaamheden eenvoudig aan ons door, en wij doen de rest. Onze vakbekwamen monteurs werken volgens NEN 1010.  Uw opdracht wordt altijd veilig en esthetisch verantwoord uitgevoerd. 

Hoofdschakelaars

Wij plaatsen ook de verplichte hoofdschakelaars. Zijn deze niet of onvoldoende aanwezig, dan zorgen wij voor de juiste plaatsting. Onze vakbekwame monteurs worden dagelijks meermaals voor dit werk ingezet en werken uiteraard conform alle geldende eisen. Een opdracht uitzetten gaat eenvoudig. U kunt direct een afspraak met uw klant inplannen terwijl u de agenda’s van onze monteurs in het portaal bekijkt. Er volgt een automatische afspraakbevestiging naar u en uw klant. 

Groepenkasten in combinatie

Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor combinatieopdrachten. Zo combineer u het vervangen van een groepenkast gemakkelijk met een professionele PV schouwing of andere werken. Wij schouwen uw legplan en bepalen samen met uw klant het kabeltracé. Wilt u volledig gebruik maken van de mogelijkheden van onze dienstverlening, en zonder elektricien op de dag van installatie naar een klus? Zet ons in het voor het kabeltracé en het plaatsen van de omvormer. 

Conform NEN 1010

Al onze monteurs zijn gecertificeerde monteurs die bekend zijn met NEN 1010. Onze monteurs zijn zorgvuldig gesellecteerd op hun ervaring en vakkennis. Samen zijn onze  Solar Electric monteurs goed voor tientallen jaren ervaring in het schouwen van zonnestroominstallaties, en het voorbereiden en vervangen van groepenkasten. U bent als opdrachtgever verzekerd van samenwerking met een betrouwbare en bekwame partner. Uw klanten worden altijd geholpen door de juiste vakmensen.