Keuring Groepenkast Zonnepanelen

Bent u benieuwd of uw zonnepanelen goed zijn aangesloten op uw groepenkast?

Bij Solar Electric bieden wij professionele keuringen aan om ervoor te zorgen dat uw zonnestroominstallatie veilig en efficiënt werkt. Voorkom brandgevaar en laat uw groepenkast controleren door onze deskundige elektriciens.

Waarom een keuring van de groepenkast?

De groepenkast en de aansluiting van uw zonnepanelen zijn van cruciaal belang voor een veilige werking van uw zonnestroominstallatie. Een ondeugdelijke aansluiting kan leiden tot brandgevaar en andere problemen. Bij Solar Electric begrijpen we het belang van een goed functionerende groepenkast en daarom bieden we keuringen aan volgens de strikte richtlijnen van de NEN 1010.

Onze expertise
en certificering

Solar Electric werkt uitsluitend conform de NEN 1010-norm en is gespecialiseerd in de aansluiting van de AC-zijde van zonnestroominstallaties. Onze ervaren elektriciens zijn stuk voor stuk gecertificeerd volgens de NEN 1010 en hebben uitgebreide kennis van het correct aansluiten van zonnepanelen in groepenkasten.

Brandgevaar voorkomen

Een slechte aansluiting in de groepenkast kan inderdaad brandgevaar met zich meebrengen. Bij Solar Electric begrijpen we dat uw veiligheid voorop staat en daarom raden we aan om het zekere voor het onzekere te nemen. 

Meld u aan voor een keuring via info@solar-electric.nl en stuur alvast een goede foto van uw groepenkast mee. Op die manier kunnen wij de keuring zo spoedig mogelijk uitvoeren en mogelijke risico’s identificeren.

Landelijke dekking door heel Nederland

Bij Solar Electric zorgen we voor een landelijke dekking in heel Nederland. Of je nu in Groningen, Maastricht, of ergens daartussenin woont, onze ervaren experts staan voor je klaar. We bieden professionele keuringen van groepenkasten voor zonnepanelen door het hele land, zodat je veilig en efficiënt gebruik kunt maken van je zonne-energiesysteem. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze uitgebreide service in heel Nederland.

Neem contact op

Voorkomen is beter dan genezen als het gaat om de veiligheid van uw zonnestroominstallatie. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Solar Electric voor een professionele keuring van uw groepenkast. Vul het formulier op onze website in met uw naam, telefoonnummer, adres, e-mailadres en voeg een foto van uw groepenkast toe. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen.

Foto groepenkast